Sead Hadžifejzović u Novom Pazaru (VIDEO)

42203275_1817768841604928_3559558106243399680_n

Košarkaški klub Novi Pazar predstavio je danas krilnog centra Seada Hadžifejzovića, koji je ocenio da ekipa ima potencijal da ostvari klupske ambicije.

– Ambicije su nam se poklopile i srećan sam što sam ovde. Ekipa je kvalitetna, ali očekuje nas mnogo rada da bismo se uigrali. Neke igrače znam, a o treneru Oliveru Popoviću čuo sam sve najbolje. Imamo potencijala da ostvarimo klupske ambicije – rekao je Hadžifejzović.

On ima 29 godina, visok je 203 centimetra, a prošle sezone nastupao je za rumunski Feniks Galaci. Hadžifejzović je ranije igrao i za slovenački Senčur, crnogorski Ibar iz Rožaja, te Slobodu iz Tuzle, Kakanj, Bosnu i Vogošću iz Bosne i Hercegovine.

“Rumunija mnogo ulaze u košarku i timovi poput Kluža, Sibijua, Steaue ili Oradee su vrhunski. Pogotovo se to odnosi na finansijki moćni Kluž, koji ima sjajne igrače, uslove i dvoranu”, ocenio je Hadžifejzović.

“Rođen sam u Prijepolju, ali sa 19 godina upisao sam fakultet u Sarajevu, tamo sam nastavio karijeru i nisam bio u prilici da igram Košarkašku ligu Srbije. Ta želja mi se ispunila i nadam se da ćemo biti osveženje”, dodao je on.

Sportski direktor Novopazaraca Džemil Imamović rekao je da bi Hadžifejzović trebalo da bude poslednje pojačanje ekipe, kao i da je Petar Ivanović ostavio dobar utisak na kontrolnim utakmicama i da će ostati u timu.

“Hadžifejzovića smo želeli na početku prelaznog roka, ali tek sada sklopile su se kockice. Imao je značajnu internacionalnu karijeru, pa mislim da će ozbiljno pojačati ‘roster’ trenera Popovića”, kazao je Imamović.

On je najavio da će Pazar u Beogradu odigrati prijateljske utakmice protiv Spartaka iz Moskve (26. septembar) i ekipe sastavljene od slobodnih igrača (27. septembar), kao i da se traži još jedan rival za kontrolni duel u novopazarskoj dvorani Pendik.

Autor: Frodo Baggins

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s